Word betrokken

Hoe kunt u ons helpen?

Om ons te helpen daar te helpen waar het zo hard nodig is, hebben wij donaties nodig. Zonder geld geen eten, geen preventieve zorg en geen sterilisaties en castraties.

Stichting WeCAN is in het bezit van een ANBI-status.

Op onze socialmedia-kanalen (facebook, instagram en linkedin) zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte houden van onze acties en projecten. U kunt ons financieel steunen op de volgende manieren:

DONATIE Een donatie op rekening: NL89 ABNA 0120981432

TEAMING Via teaming, waarbij u ons €1,00 per maand doneert via een automatische incasso. De link waarvoor u zich kunt aanmelden volgt hier binnenkort.

SPONSORKLIK  Bestelt u iets online? Dan krijgen wij via onze sponsorklik-link automatisch een stukje provisie. Het kost u niks extra’s. Het enige wat u hoeft te doen is de winkel aanklikken waar u wilt bestellen, via onderstaande link. Onze sponsorklik-link is https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12767&so=ma-ewm Of download de app in de playstore.